Mišljenje drugog lekara je usluga koja značajno poboljšava ishode lečenja

Mi u MediGuide-u razumemo, mnogi od nas čak i iz ličnog iskustva, da dijagnoza teške ili ozbiljne bolesti može da bude poražavajuća. Slično tome, odluke koje donosite nakon dijagnostikovanja mogu da imaju ključan uticaj na Vaše zdravlje. Mišljenje drugog lekara ne samo da Vam pomaže da bolje shvatite Vaše stanje, već i opcije lečenja koje su Vam na raspolaganju.

Brine Vas da ćete uvrediti svog lekara?

Prilikom veće kupovine, mnogi od nas prethodno dobro analiziraju ponudu, ali kada je reč o zdravlju i blagostanju, ljudi retko traže drugo mišljenje. Poređenje medicinskih saveta ne znači da ne verujete svom lekaru ili da negirate postojanje problema. Zapravo, mnogi lekari se slažu da mišljenje drugog lekara dodaje vrednost. Takođe Vam pruža sigurnost i duševni mir kada znate da ste učinili sve što ste mogli da obezbedite najbolji mogući ishod lečenja za Vas ili za Vaše voljene.

Zašto je MediGuide pravi izbor?

Po uspostavljanju dijagnoze, želite da dobijete jasne odgovore. Želite da dobijete najbolji savet vrhunskih medicinskih stručnjaka iz vodećih zdravstvenih centara. Naša usluga drugog lekarskog mišljenja na daljinu znači da nema geografskih ograničenja - dobijate brz pristup tačnoj dijagnozi i najprikladnijem planu lečenja od tima stručnjaka, bez dodatnih troškova za Vas. Još uvek niste sigurni? Razmislite o ovome... Kod 97% slučajeva koje smo procenili tokom 2018. godine: u 5% slučajeva dijagnoza je promenjena, a kod 84% slučajeva promenjen je plan lečenja.

Pet kontinenata

60+ zemalja u kojima poslujemo

152 zemlje u kojima uslužujemo korisnike

Uticaj na milione članovaKod nas, mišljenje drugog lekara dobijate na daljinu. To znači da mišljenje daje ne samo jedan stručnjak, već čitav tim lekara iz različitih disciplina koji se bave medicinom u vodećim svetskim zdravstvenim centrima. Ovi centri su čuveni po njihovim otkrićima u medicinskim istraživanjima, najmodernijim terapijama i opštem kvalitetu njihovih kliničkih ishoda.LifeLink pokriva sve troškove putovanja do nekog od vodećih zdravstvenih centara iz naše mreže kako biste dobili terapiju za Vaš zdravstveni problem, bez obzira na lokaciju. Svi povezani troškovi putovanja (poslovnom klasom), smeštaja za Vas i Vašeg pratioca, i drugi relevantni troškovi tokom lečenja pokriveni su do iznosa od jednog miliona američkih dolara.


Najbrži put do izlečenja